Gezondheidscoach Daphne, over mij

Over mij

Het is mijn missie om voor vrouwen met PCOS een klachtenvrij bestaan te realiseren met haar eigen lichaam als heler

Over Daphne Medema.

Hoi, ik ben Gezondheidscoach Daphne. Gediplomeerd hormoondeskundige en PCOS specialist. Ik help vrouwen met PCOS om hun natuurlijke hormooncyclus terug te krijgen en weer in hun eigen kracht te staan.

 

Voordat ik begreep hoe dit te realiseren is, had ik zelf jaren last van klachten. Een onzuivere huid, haaruitval en verstoorde spijsvertering. Ik was snel moe, prikkelbaar en gespannen. Ik was totaal niet mezelf. Toen ik uiteindelijk de diagnose PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom) kreeg, schrok ik enorm. Ik had zoveel vragen:

 

Wat was de oorzaak? Wat kan ik zelf doen om te herstellen?

 

Ondanks alle kennis en goede bedoelingen van (huis)artsen kreeg ik hier nooit antwoord op. Ook was er weinig duidelijke informatie over te vinden. Daarom besloot ik zelf op ontdekkingstocht te gaan. Doordat ik me verdiepte in mijn hormoonhuishouding, kwam ik erachter dat je hormonen alle processen in je lichaam aansturen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. In 6 jaar tijd heb ik alles op het gebied van voeding, beweging, slaap, ontspanning en mindset uitgetest. Ik heb mijzelf zo helemaal van PCOS kunnen genezen. Nog nooit eerder voelde ik mij zo gezond en gelukkig!

 

Dit gun ik iedereen. Alles wat ik in deze zoektocht heb geleerd wil ik doorgeven. Je lichaam is namelijk in staat om zichzelf te helen als je het geeft wat het precies hiervoor nodig heeft. Omdat hier geen one-size-fits-all oplossing voor is, legde ik me ook toe op verschillende studies, cursussen en scholingen:

 

Leefstijl Coaching, Gezondheidscoach, Orthomoleculaire geneeskunde, Evolutie biologie (Oersterk Master Coach, door Richard de Leth)

Hormonen en Neurotransmitters

Maag-, Lever-, Darmgezondheid

Darmflora & Mondflora

Biohacking, Autonome zenuwstelsel, Meditatie en Breathwork (door Kasper van der Meulen)

Kinesiologie (Stichting Verbindende Kracht)

Klinische Psycho-Neuro-Immunologie

Body & Mind (door Vilna van Betten)

Supplementen (SOFH & Vitakruid)

Immuunsysteem

Stress & Vermoeidheid

Hormonen & Vrouwenklachten (door Dr. Stephanie Estima)

 

 Met kennis uit deze studies en uit mijn eigen onderzoek help ik als gezondheidscoach nu vrouwen met PCOS een klachtenvrij bestaan te realiseren met haar eigen lichaam als heler.

Wat anderen zeggen.

Met mij als gezondheidscoach werken?